Асортимент кольорів WINSHIELD UVX™ розширено! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Асортимент кольорів WINSHIELD UVX™ розширено!

  • 18.01.2011

    Асортимент кольорів WINSHIELD UVX™ розширено!

    Асортимент кольорів  WINSHIELD UVX™ розширено!

    Застосування декоративного ПВХ-покриття у сучасному виробництві для ламінування профілів з металопластику та алюмінію є досить розповсюдженим.

    Одним із найбільш популярних в Україні є ПВХ-покриття WINSHIELD UVX™ (віншильд) виробництва Кібуц Нaogen (Ізраїль).

    Компанія Кібуц Нaogen належить до числа світових лідерів з розробки та виробництва високоякісних полівінилхлоридних (ПВХ) плівок для ламінування різноманітних будівельних елементів. У своєму виробництві вона застосовує найсучасніше устаткування, яке дає змогу виготовляти широкий асортимент складних багатошарових ПВХ плівок. Продукція пройшла сертифікацію за численними стандартами якості, включаючи ISO 9001, RAL, Din SKZ, CE, B.B.A, ICI, FM, CSTB, UL, ETA та інші. Зокрема, ПВХ-плівка WINSHIELD UVX™ (віншильд) спеціально розроблена для забезпечення привабливого і довговічного покриття вікон і дверей з ПВХ, алюмінієвих профілів та облицювальних («сандвіч») панелей.

    Уся плівка WINSHIELD UVX™(віншильд) виготовляється на основі якісного напівжорсткого полівінілхлориду, має акриловий прошарок, що захищає від ультрафіолетових променів та гарантує стійкість кольору при зовнішньому використанні.Використання новітньої технології Color Shield™ (колор шильд) захищає віконні рами від нагрівання (інфрачервоного випромінювання), яке спричиняє деформацію конструкцій. Завдяки високій термостійкості та стійкості до атмосферного впливу WINSHIELD UVX™ (віншильд) якнайкраще підходить для використання в жорстких кліматичних зонах.Стійкі кольори та міцна поверхня WINSHIELD UVX™ (віншильд) гарантують довгострокову експлуатацію в будь-яких умовах. Отже, вироби, ламіновані WINSHIELD UVX™ (віншильд) відрізняються довговічністю, практичністю, вони придатні для зовнішнього використання, стійкі до ультрафіолетового випромінювання, перепадів температури, вологи та механічних пошкоджень. Вони не потребують спеціального догляду і впродовж тривалого часу не втрачають своєї зовнішньої привабливості.

    Сьогодні повідомляємо приємну новину - з’явився новий колір WINSHIELD UVX™ (віншильд) - коричневий шоколад CHOCOLATE BROWN. Тож, найближчим часом на ринку України можна буде придбати віконно-дверні конструкції у новому кольорі.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору