З апаратом для нарізання з плівкою WINSHIELDтм працювати ще зручніше! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > З апаратом для нарізання з плівкою WINSHIELDтм працювати ще зручніше!

  • 24.01.2011

    З апаратом для нарізання з плівкою WINSHIELDтм працювати ще зручніше!

    З апаратом для нарізання з плівкою WINSHIELDтм працювати ще зручніше!

    Плівка WINSHIELDтм (віншилд)  від ізраїльського заводу за досить короткий строк свого перебування на українському ринку завоювала прихильність багатьох споживачів.  Широкий асортимент деревинної текстури різноманітних кольорів  зробив  покриття незамін­ним оздоблювальним матеріалом для вікон, дверей, панелей та інших виробів.  До того ж, плівка стійка до впливу зовнішнього середовища і протягом десятиріч зберігає високі експлуатаційні якості.

    Нещодавно «СПВ Компані Лтд.» придбала та ввела в експлуатацію станок для нарізання WINSHIELD UVXтм  (віншилд). Відтак покриття можна буде купувати у необхідному метражі. Завдяки оперативному та точному нарізанню на новому сучасному обладнанні плівку WINSHIELD UVXтм  (віншилд)  можна купувати невеликими партіями. 
     
    Якість, професійний та комплексний підхід до роботи в усіх напрямах – такий девіз дає змогу «СПВ Компані Лтд.» протягом багатьох років підтримувати  відмінну репутацію на ринку і задовольняти попит кожного споживача.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору