Розумний замок Yale Linus L2 Smart Lock / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Розумний замок Yale Linus L2 Smart Lock

  • 28.06.2024

    Розумний замок Yale Linus L2 Smart Lock

    Розумний замок Yale Linus L2 Smart Lock

    ◉ Розумний замок Yale Linus L2 Smart Lock, випущений у 2024 році, вже доступний для замовлення в Україні.

    Yale Linus L2 Smart Lock має кілька оновлень і нових функцій, покликаних підвищити безпеку та зручність для користувачів.
     
     
    ◉ Віддалений доступ і керування: Linus L2 оснащений вбудованими модулями Bluetooth 5.3 та Wi-Fi 4.0, дозволяє керувати та контролювати замок з будь-якого місця за допомогою додатку Yale Home, без використання додаткового модуля WI-FI бридж. Ця функція особливо корисна для надання тимчасового доступу гостям за допомогою віртуальних ключів.
     
    ◉ Підвищена довговічність та продуктивність: Модель L2 має підвищену міцність і працює тихіше порівняно з попередником. Вона також пропонує покращену продуктивність, а механізм замикання тепер функціонує вдвічі швидше. Також нова модель на 20% менша по габаритам.
     
     
    ◉ Функції автоматичного блокування та розблокування: Розумний замок може автоматично замикатися, коли ви закриваєте двері, і відмикатися, коли виявляє вашу присутність. Ви також можете встановити певний час для автоматичного ввімкнення замка, додаючи ще один рівень зручності та безпеки.
     
    ◉ Живлення від Li-ion акумулятора ємністю 21.24 Wh. Одного заряду вистачає на півроку роботи.
     
    ◉ NFC мітка Yale Dot. Дозволяє відкривати замок піднесенням до неї смартфону з встановленим додатком Yale Home. Смартфон повинен бути заздалегідь доданий в перелік дозволених смартфонів на цьому замку. Працює з додатком Yale Home - лише на мобільних телефонах Android.
     
     
    ◉ Інтеграція з системою "Розумний дім": Linus L2 сумісний з основними екосистемами розумного будинку, включаючи голосових помічників, таких як Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings, Phillips Hue а також з системами безпеки Ajax.
     
    ◉ Опція механічного ключа: У надзвичайних ситуаціях Linus L2 можна керувати за допомогою механічного ключа, що гарантує, що ви ніколи не будете заблоковані, навіть якщо сталося відключення електроенергії або технічна проблема.
     
    ◉ Загалом, Yale Linus L2 Smart Lock пропонує значні покращення у швидкості, довговічності та інтеграції з розумним будинком, що робить його надійним вибором для сучасної домашньої безпеки.
     
     
    ◉ Придбати новий замок можна в двох кольорах: сріблястий або чорний на онлайн вітрині безпеки: https://lock.ua/catalog/zamki-dlya-smart-home/?set_filter=y&arrFilter_653_196603086=Y
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору