Фурнітура / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Фурнітура

Будівельні магазини формату ЗРОБИ САМ

ZROBU_SAM

Захисна фурнітура
Саме якісну захисну, а не декоративну, фурнітуру слід встановлювати на вхідні двері для досягнення максимальної безпеки. Призначення такої фурнітури – захист циліндра та корпусу замка, щоб запобігти спробам крадіїв проникнути всередину будинку чи квартири. Крім того, забезпечення зручної, надійної експлуатації дверей.

logo_ROSTEX MTL_Esety
Фурнітура захисна ROSTEX для основних замків Протектори захисні MUL-T-LOCK

Чеський виробник ROSTEX® пропонує захисну фурнітуру на будь-який смак. ROSTEX® – досконале поєднання краси і безпеки!

У будівельних супермаркетах пропонується набір захисний R4 з натискною ручкою. Також зверніть увагу на протектор R3 для додаткових замків і броненакладки MUL-T-LOCK® Esety® SL-3.

 

Поради щодо підбору та умов експлуатації фурнітури
  • Оптимальною вважається комплексна комплектація вхідних дверей, де всі три складові: циліндр, корпус замка та фурнітура мають зламостійкі властивості.
  • Якщо на вхідні двері встановлено не дуже якісний і надійний замок із циліндром, принаймні подбайте про обмеження доступу до них і встановіть захисну фурнітуру, яка ускладнить зловмисникам зламування замка або циліндра. Фурнітура ROSTEX® із легкістю замінить ненадійну фурнітуру, зокрема старі ручки на планці. Радимо поступово замінювати й інші складові на більш якісні.
  • При заміні старої фурнітури на нову звертайте увагу на відстань від центру ручки до центру циліндра, яка має відповідати такому самому параметру корпусу замка.
  • Справжня захисна фурнітура повинна мати міцні вузли кріплення, масивну захисну плату, обов’язково протектор циліндра та спеціальне стійке декоративне покриття.
  • Використовуйте оригінальне подовження кріплення фурнітури на двері завтовшки до 100 мм (замовляється окремо), якщо стандартної комплектації недостатньо.
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору