ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "ЗАМКОВА МОДА" / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Локсмайстер-центри


  • ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "ЗАМКОВА МОДА"

    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР
    вул. Героїв Майдану (Театральна), 1
    тел.: (067) 975 11 70
    zamkova-moda.km.ua
    Карта проїзду
    Продукція

    Циліндри, замки, фурнітура, дотягувачі, двері вхідні, сейфи, контроль доступу
    Сервіс

    MUL-T-LOCK / CONSTRUCT: Interactive+, Interactive, Classic, ClassicPro, Construct, Integrator, 7x7
    Сертифікати

    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "ЗАМКОВА МОДА"

    Локсмайстер-центр Замкова мода

    Локсмайстер-центр «Замкова мода» у м. Хмельницький працює з 2001 року. Ось уже 15 років, як ми даруємо людям безпеку та впевненість у тому, що з їхнім майном усе буде гаразд.

     
     
    ФОТОГАЛЕРЕЯ
     
     
    Інтерв'ю
    Замкова мода интервью

    Локсмайстер-центр «ЗАМКОВА МОДА»
    Марія Правицька, менеджер магазину

    Марія Правицька
    Марія Правицька 30 березня 2016, 12:37

     

     - Розкажіть про створення Вашого магазину. Які послуги надаєте? 

     

     «Замкова мода» працює з 2001 року. Ось уже 15 років ми даруємо людям безпеку та впевненість, що з їхнім майном усе буде гаразд. 

    Надаємо широкий спектр послуг у галузі безпеки. Продаж і установка систем замикання, заміна дверних циліндрів, сервіс з виготовлення ключів, та систем контролю й управління доступом, перекодування  замків, продаж і установка сейфів. Наш асортимент відповідає найвищим вимогам безпеки приватного житла, офісу, банку чи іншої установи. Ми пропонуємо повний сервіс нашої продукції, а також монтажні та ремонтні роботи.

    Крім того «Замкова мода» спеціалізується на встановленні сучасних протиугінних систем Construct. 

    Ми пропонуємо якісну надійну продукцію від лідерів світового ринку. Це основна перевага, що вже робить нас на сходинку вище всіх інших організацій галузі безпеки. 

    - У чому конкурентні переваги Вашого магазину?

    Ми пропонуємо якісну надійну продукцію від лідерів світового ринку. Це основна перевага, що вже робить нас на сходинку вище інших магазинів. У нашому Локмайстер-центрі завжди в наявності усі види актуальних замків та циліндрів Mul-t-lock і ABLOY, величенний вибір захисної фурнітури ROSTEX. Широкий спектр послуг дає нам змогу комплексно підходити до вирішення наявних проблем клієнтів. З того самого моменту, як відвідувач переступає поріг нашого магазину ми беремо на себе усі клопоти, починаючи із консультації і закінчуючи монтажем замкової продукції, виконуємо всі гарантійні та післягарантійні роботи. 

    - Коли почалася Ваша співпраця з «СПВ Компані Лтд.»?

    Співпрацюємо із «СПВ Компані Лтд.» ще з 1999 року. Наш основний асортимент постачає саме дана компанія. Чому? Та тому, що наша основна задача – це підвищення рівня безпеки об'єкта, а «СПВ Компані Лтд.» чудово цьому сприяє. 

    - У чому основна перевага замкової продукції MUL-T-LOCK і ABLOY над звичайними замками?

    Інноваційність, надійність роботи, якість, зручність у користуванні. Якщо з'єднати якісні матеріали, актуальність технологій і ціну на цей готовий продукт-вийде основа формування затребуваного товару в будь-який проміжок часу. Це і є перевага MUL-T-LOCK і ABLOY.

    Звичайні замки, вже давно не викликають у зловмисників труднощів – вони розкривають їх за кілька хвилин і без зайвого шуму. Тому ми завжди наголошуємо на необхідності встановлювати на двері саме циліндри MUL-T-LOCK або ABLOY.

    - Варіантів того, як убезпечити своє майно сьогодні стільки, що голова йде обертом - від замків, дверей і сейфів, до більш складних варіантів - сигналізацій. На що Ви рекомендуєте звернути увагу в разі такої дилеми вибору?

    Найкращий варіант, це коли найцінніше поміщається в сейф, який стоїть за дверима з сучасними надійними замками, а саме приміщення поставлене на сигналізацію. Нажаль, у цей складний економічний період для країни крадіжки лише збільшуються, рівень досвідченості й вправності злочинців зростає. Звичайні замки вже давно не викликають у зловмисників труднощів – вони розкривають їх за кілька хвилин і без зайвого шуму. Тому ми завжди наголошуємо на необхідності встановлювати на двері саме циліндри MUL-T-LOCK або ABLOY, їх не під силу розкрити навіть самим обізнаним злочинцям.

    - Як покупцю обрати не лише якісні замки, але й двері?

    Особисто у нашому Локсмайстер-центрі двері не представлені. Проте ми не даремно негласно іменуємо себе магазином із комплексним рішенням. Ми співпрацюємо з усіма постачальниками дверей у місті, тому до наших послуг також входить індивідуальне замовлення якісних надійних дверей, до яких ми разом з клієнтом підбираємо актуальне рішення замикання. 

    Спеціально навчені люди, котрі щодня відчиняють десятки замків, були безсилі проти «Дятлу».

    - Поділіться цікавим випадком з професійного життя локсмайстра. Можливо щось запам’яталось найбільше?

    Якось до нас звернулася сім’я, що виїжджала на місяць за кордон, залишаючи усі цінні речі в квартирі. Проявивши відповідальність й обачність вони шукали дійсно надійний захист своєї оселі, тож звернулися за адресою! Наші майстри встановили на їх двері Knock N'Lock (Кнок Лок) – систему, що базується на запатентованій технології бездротовій передачі кодованого сигналу Knock Code Technology. Код доступу передається за допомогою акустичних сигналів, які розповсюджуються у будь якому твердому середовищі (метал, деревина, скло тощо). Пристрій повністю прихований, будь-які зовнішні ознаки та отвори наскрізь – відсутні, що унеможливлює маніпулювання із замком. 

    Через місяць ми знову зустрілися зі вже знайомими  клієнтами, що повернулися з подорожі. Виявилося, що господарі загубили брелок, який відчиняв двері. Викликали спеціалістів, дали згоду на злам, проте марно. Спеціально навчені люди, котрі щодня відчиняють десятки замків, були безсилі проти «Дятлу». Отож господарями було прийнято рішення викликати пожежну машину, розбити скло у вікні та нарешті потрапити до оселі.

    Отож мораль така: у надійності встановлених нами систем безпеки ми впевнені на 100%, проте подібні казуси проконтролювати не в змозі. 

    Поки господарі спали, у їх оселю проникли крадії й почали виносити усю техніку.

    - Як вважаєте, що приводить людей до Вашого магазину? Передбачливість чи гіркий досвід?

    На справді це дуже болюча тема, бо здебільшого люди вчаться не на чужих помилках, а чекають поки не скоять свої власні. За роки роботи у Локсмайстер-центрі бачила тут багато відчаю. Крадіжки – річ страшна. Одного разу прийшло молоде подружжя з синцями на обличчях. Одразу поспішили пояснити: «Це нам дісталося від зловмисників». Виявляється, поки господарі спали, у їх оселю проникли крадії й почали виносити усю техніку. Уявіть рівень впевненості та відчуття безкарності злочинців. Чоловік з дружиною намагалися їх прогнати, за що й отримали на горіхи. А вже наступного ранку стояли на порозі нашого Локмастер-центру. Ми раді кожному клієнту, який так чи інакше зробив правильний вибір, але хочеться, аби ці рішення ґрунтувалися на обачності а не на гіркому досвіді! 

Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору