інтерв'ю
Локсмайстер-центр ЛоксМайстер Дніпро

Локсмайстер-центр «ЛоксМайстер Дніпро»
Олексій Герус, менеджер магазину

- Розкажіть, будь ласка, про створення та діяльність магазину, які послуги надаєте.

Олексій Герус
Олексій Герус 8 июля 2015, 16:37

- Магазин «ЛоксМайстер Дніпро» на вулиці Кедріна в Дніпропетровську діє вже більше 6 років. За роки становлення наш магазин пройшов шлях від нікому невідомої торгової точки без власного парку інструментів і верстатів, без власного постійного колективу досвідчених монтажників і ключників до підприємства, у якого є все для ефективної та комфортної роботи: інструменти, верстати, досвідчені співробітники, а також репутація й постійні клієнти, які нам довіряють.

У нас можна придбати широкий спектр продукції для безпечного замикання майна та систем контролю доступу: замкові циліндри, замки для вхідних та міжкімнатних дверей, захисну і декоративну дверну фурнітуру, дотягувачі для комфортного закриття дверей, контролери, системи контролю ключів, вхідні двері та ін.

У нас можна придбати широкий спектр продукції для безпечного замикання майна та систем контролю доступу: замкові циліндри, замки для вхідних та міжкімнатних дверей, захисну і декоративну дверну фурнітуру, дотягувачі для комфортного закриття дверей, контролери, системи контролю ключів, вхідні двері

- У чому конкурентні переваги Вашого магазину?

- Головна перевага «ЛоксМайстер Дніпро» у тому, що фахівці нашого магазину мають досвід вирішення широкого спектру завдань, починаючи від виготовлення ключа та закінчуючи запуском в експлуатацію номерного фонду великого готелю. Ми кваліфіковано підберемо та виконаємо монтаж замкової продукції, дверних дотягувачів, устаткування для систем контролю доступом, захисних розсувних сталевих ґрат. До того ж, фахівці нашого магазину завжди раді проконсультувати покупців у питаннях безпечного замикання, порадити те рішення, яке підійде саме для них - і за ціною, і за характеристиками.
У списку наших робіт є приватні об'єкти - будинки та квартири, де локсмайстри виконували завдання щодо посилення вхідних дверей, заміні замків, захисної фурнітури, оновленню зовнішнього вигляду дверей - декорування їх за допомогою МДФ-накладок, ламінованих плівками VINORIT®. Але також і корпоративні об'єкти: готелі, виробничі підприємства, заклади швидкого харчування, магазини, банки, навіть театри - з їх специфічними вимогами та комплексними завданнями щодо безпеки.

- Коли почалася Ваша співпраця з «СПВ Компані Лтд.»?

- З «СПВ Компані Лтд.» ми працюємо з моменту відкриття магазину. Це наш основний торговий партнер і постачальник завжди якісної продукції від світових виробників, що заслужили визнання, як професіоналів галузі безпечного замикання, так і споживачів.

- Як Ви вважаєте, у чому основна перевага замкової продукції від MUL-T-LOCK і ABLOY?

- Основна перевага продукції від MUL-T-LOCK (Мультилок) і ABLOY (Аблой) у хорошій якості виготовлених продуктів і повному сервісному обслуговуванні на території України. Наприклад, крім циліндрів від компаній MUL-T-LOCK і ABLOY на ринку України присутні не менше десятка інших брендів з гідними за якістю замковими циліндрами, однак тільки MUL-T-LOCK і ABLOY дають покупцеві можливість оперативно виготовляти додаткові ключі, виконувати перекодування циліндрів, розробку та виготовлення систем Майстер-ключ. Насправді, будь-який поважаючий себе виробник циліндрів може збирати майстер-системи, однак лише MUL-T-LOCK і ABLOY дозволяють виконувати складання майстер-систем безпосередньо в нашій країні, а не везти вже зібрану систему з-за кордону.

тільки MUL-T-LOCK і ABLOY дають покупцеві можливість оперативно виготовляти додаткові ключі, виконувати перекодування циліндрів, розробку та виготовлення систем Майстер-ключ

- Як покупцеві вибрати якісні вхідні двері?

- Якщо людина робить усвідомлений вибір - покупка нових якісних вхідних дверей, то перше, що слід зробити: звернутися до професіоналів галузі. Так як, зараз існує велика небезпека потрапити на шарлатанів, які просто бажають продати свій товар, а не вирішити завдання, які ставить покупець.

Головна мета фахівців «ЛоксМайстер Дніпро» знайти для покупця оптимальне рішення, яке допоможе надійно замкнути квартиру, надавши клієнту комфорт, відчуття безпеки та захищеності. Приходьте до нас, ми допоможемо Вам обрати кращі вхідні двері для Ваших потреб, що задовольнять вимоги до безпеки і дизайну.

Головна мета фахівців «ЛоксМайстер Дніпро» знайти для покупця оптимальне рішення, яке допоможе надійно замкнути квартиру, надавши клієнту комфорт, відчуття безпеки та захищеності

- Яка інсталяція або продаж найбільше запам'ятались? Чому?

- Пам'ятних монтажів, насправді, чимало: це і роботи на заводі «Дніпросталь», коли ми взимку при -12°… -15° С ставили замки та дотягувачів на вхідних дверях цехів, і запуск системи готельних карткових замків у готелі «Цунамі» в Дніпропетровську - там взагалі ціла головоломка була, а не завдання. Запам'ятався і відмінний медовий запах тютюну на фабриці Філіп Морріс у Харкові, де ми встановлювали майстер-систему в нових корпусах виробництва.

- Поділіться якимось цікавим випадком з професійного життя локсмайстра.

- Одного разу до магазину звернулися клієнти із завданням терміново замінити замки на вхідних дверях квартири. Ми виїхали на заміри, щоб підібрати замок, захисну фурнітуру та замковий циліндр. Квартира замовника знаходилась у кутовому під'їзді дев'ятиповерхівки: по три квартири на поверсі. Так от, у сусідів замовника на тамбурних дверях стояла чеська фурнітура ROSTEX (Ростекс). Помітивши це, я похвалив вибір сусідів, сказавши: якби злодію довелося вибирати «жертву» з цих двох дверей, то вибір зупинився би на дверях без захисної фурнітури ROSTEX.

Я пояснив клієнтові, що фурнітура ROSTEX забезпечує захист замковому циліндру від спроб перелому та свердління. А у наших нових клієнтів циліндри в замках були без протекторів. Як пізніше зізнався покупець, все було саме так, як я описав: зломники легко зламали беззахисні замкові циліндри та проникли до квартири. На щастя для господарів, у квартирі не виявилося нічого цінного. Проте дана подія змусила мешканців приділити більше уваги захисту свого житла та майна, адже в інший раз пограбування могло принести куди більший збиток.