ІНТЕРВ'Ю
Локсмайстер-центр ЛоксМайстер Дніпро

Локсмайстер-центр «Галицький ЛоксМайстер»
Ігор Лукаш, менеджер магазину

- Розкажіть, будь ласка, про створення та діяльність магазину, які послуги надаєте.

Ігор Лукаш
Ігор Лукаш21 липня 2015, 15:45

- Магазин «Галицький ЛоксМайстер» у Львові відкритий у 2006р. З осені 2011 року й по сьогодні магазин працює на вул. Митрополита Андрея, 14. Наша діяльність зосереджена на продажі, встановленні, гарантійному та післягарантійному обслуговуванні систем замикання та систем контролю й управління доступом. Також у нас можна виконати професійне виготовлення ключів: Mul-t-lock® (Мультилок), Abloy® (Аблой), Kaba® (Каба), Gege®, Cisa® (Чіза), Mottura® (Мотура) англійського типу, електронних, сувальдних ключів, ключів для сейфів, автомобільних ключів, а також ключів з чіпом до автомобілів на оригінальному фірмовому обладнанні.

у нас можна виконати професійне виготовлення ключів: Mul-t-lock® (Мультилок), Abloy® (Аблой), Kaba® (Каба), Gege®, Cisa® (Чіза), Mottura® (Мотура) англійського типу, електронних, сувальдних ключів, ключів для сейфів, автомобільних ключів, а також ключів з чіпом до автомобілів на оригінальному фірмовому обладнанні

- Які, на Вашу думку, конкурентні переваги Вашого магазину?

- У нас Ви зможете придбати тільки фірмовий оригінальний товар. Широкий спектр продукції для безпечного замикання майна як для приватного, так і корпоративного клієнта. Ми пропонуємо якісну продукцію лідерів світового ринку у сфері захисту майна та надаємо повний спектр послуг: індивідуальний підхід до кожної задачі, професійна консультація, продаж, встановлення, сервісне обслуговування.

- Коли почалася Ваша співпраця з «СПВ Компані Лтд.»?

- Наша співпраця з «СПВ Компані Лтд.» розпочалась відразу після відкриття магазину у 2006 році. Основним постачальником продукції MUL-T-LOCK® (Мультилок), ABLOY® (Аблой), KNOCK N'LOCK® (Кнок нлок), RYOBI® (Ріобі), ROSTEX® (Ростекс), ROSSLARE® (Рослер) є «СПВ Компані Лтд». Це надійна, перевірена роками фірма зі справжніми професіоналами у своїй галузі.

- Як Ви вважаєте, у чому основна перевага замкової продукції від Mul-t-lock та Abloy?

- MUL-T-LOCK® та ABLOY® – це якісні надійні замкові механізми, що займають топові позиції у світових рейтингах замкової продукції. Замкам та циліндрам MUL-T-LOCK® і ABLOY® властивий довгий термін роботи при потужній експлуатації. До того ж, ми надаємо для цієї продукції повне гарантійне обслуговування з можливістю виготовлення майстер-системи, виконання перекодування замкових циліндрів тощо.

MUL-T-LOCK® та ABLOY® – це якісні надійні замкові механізми, що займають топові позиції у світових рейтингах замкової продукції. Замкам та циліндрам MUL-T-LOCK® і ABLOY® властивий довгий термін роботи при потужній експлуатації.

- Як покупцю обрати якісні вхідні двері?

- У нас в магазині ми можемо запропонувати клієнту, якого цікавлять якісні вхідні двері, кілька варіантів, залежно від задач з безпеки, які потрібно вирішити. По-перше, двері ізраїльського виробника РАВ БАРИАХ (MUL-T-LOCK). Це двері з унікальною конструкцією, можливістю оздоблення декоративними накладками на основі МДФ, ламінованої ПВХ-плівкою Vinorit® (Вінорит). По-друге, вхідні двері вітчизняного виробника ЛМ110 та ЛМ120, виготовлені компанією «Сталь М». По-третє, двері виробника «Новий Мір».

Усі вхідні двері сертифіковані та відповідають усім вимогам з безпеки. Комплектація дверей захисною фурнітурою та високосекретними замками забезпечують вхідні двері високим ступенем безпеки від зламу.

По-перше, двері ізраїльського виробника РАВ БАРИАХ (MUL-T-LOCK). Це двері з унікальною конструкцією, можливістю оздоблення декоративними накладками на основі МДФ, ламінованої ПВХ-плівкою Vinorit® (Вінорит). По-друге, вхідні двері вітчизняного виробника ЛМ110 та ЛМ120, виготовлені компанією «Сталь М». По-третє, двері виробника «Новий Мір».

- Яка установка або продаж найбільше запам'яталися?

- Серед останніх продажів запам’ятався неординарний випадок з продажу сейфів. Покупець звернувся до нас після того, як його оселю пограбували злодії та винесли разом з собою сейф H50E вагою 90 кг. Після цієї прикрої події, клієнт вирішив придбати у нас два нові сейфи моделі W2319E з замковими циліндрами ABLOY® Protec2 класу Extra Security, а для більшої надійності вмонтувати їх у стіну.

- Поділіться, будь ласка, цікавим випадком з професійного життя локсмайстра?

- У 2011 року ми встановлювали майстер-систему на базі циліндра ABLOY® Novel у торгово-розважальному комплексі KingCrossLeopolis у м. Львів. До складу майстер-системи входило 187 дверей. Користувачів, що мали доступ до циліндрів на цих дверях було сорок один (41 різний ключ, що відкривали 187 дверей).

Пройшов деякий час після тої знаменної інсталяції, і до нас знову звернулись клієнти з KingCrossLeopolis, так як один ключ, який відкривав 42 дверей – був втрачений. Звичайно, ми змогли допомогти у вирішені цього питання та перекодувати близько півсотні циліндрів ABLOY® Novel у системі Майстер-ключ. Проте це задоволення обійшлось недешево нашим клієнтам. Тож, радимо для зберігання та контролю ключів використовувати спеціальні електронні системи контролю ключів KeyWatcher® або TRAKA 21. Ці пристрої не лише попередять втрату ключа та проконтролюють його вчасне повернення, але й врятують від головного болю та зайвих витрат грошей на перекодування циліндрів.