Інтерв'ю
ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР МІСТО ДВЕРЕЙ

ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "МІСТО ДВЕРЕЙ"

Муляренко Олена Владиславівна, директор 
(стаж – 16 років);

- З чого починалася історія Вашого магазину, чого вдалося досягти за час його роботи і яким Ви бачите його розвиток в найближчій перспективі?

Муляренко Олена
Муляренко Олена 

Вивчаючи місцевий ринок з технологій безпеки, ми зрозуміли, що мешканці Рівного, насправді, дуже обмежені у своєму виборі через брак дійсно якісних дверей, не кажучи вже про відсутність налагодженої системи з їх логістики. Виходячи з чого, в нас і виникла ідея відкриття фірмового магазину, який би задовольнив найвибагливіших споживачів, адже запропонована нами якість – це гарантія особистої безпеки та майна власника цієї продукції. За більш ніж 9 років роботи магазину «МІСТО ДВЕРЕЙ» нам вдалося не лише донести до споживачів всю важливість питань безпеки та вибору саме якісної продукції, а й зібрати навколо себе величезну кількість її прихильників - задоволених клієнтів та просто наших добрих знайомих, яких ми ласкаво називаємо своєю сім’єю. З приводу перспектив розвитку – рух в тому ж напрямку, але з ще більшою увагою до кінцевого споживача в сенсі якості обслуговування.

Немає жодної людини, яка хоча б раз у своєму житті не чула бодай краєм вуха про рішення від компанії MUL-T-LOCK

- Яку роль у процесі його розвитку зіграла співпраця з SPV Company Ltd. - Які конкурентні переваги Ви змогли у результаті винести з цього партнерства?

Згадується мені, як ще на початку нашої співпраці з SPV Company – на той час ми взагалі були одними з перших їх представників в Україні, нам вдалося досить швидко вийти в одноосібні лідери місцевого ринку, бо пропонували і наразі пропонуємо продукцію лише найвищої якості. Враховуючи це, мабуть - все ж вирішальну роль.

Нам вдалося не лише донести до споживачів всю важливість питань безпеки та вибору саме якісної продукції, а й зібрати навколо себе величезну кількість її прихильників - задоволених клієнтів та просто наших добрих знайомих, яких ми ласкаво називаємо своєю сім’єю

- Як і в будь-якому бізнесі, робота у сфері безпеки вимагає індивідуального підходу до клієнтів - на яких принципах Ви його будуєте?

Принципи нашої роботи з клієнтами ґрунтуються на забезпеченні повної індивідуальності підходу, витримуючи при цьому максимальну конфіденційність кожного нашого замовлення. Головне, щоб очікування наших клієнтів, які в нас завжди на першому місці –завжди справджувались.

- Чи можна говорити зараз про усталений тренд на ринку технологій у сфері безпеки чи українські споживачі вимагають більшого на тлі нестабільної геополітичної ситуації в країні?

Думаю, що наразі не всі верстви населення нашої країни можуть дозволити собі ультимативний захист, враховуючи наявний нині рівень купівельної спроможності. В цій ситуації важливим буде саме крок назустріч клієнтам, пропонуючи їм продукцію не гіршої якості, але з урахуванням їх можливих доходів. Бо через брак коштів, як правило, люди змушені задовольнятися дверима та комплектуючими саме низької якості.

У клієнтів формується чітке розуміння, що ціна їхньої безпеки та спокою, не кажучи вже про рідних та близьких, та, власне, саме майно – в рази більша від вартості продукції, яка її забезпечує

- Оскільки вже порушена технологічна платформа - як Ви вважаєте, в чому основна перевага продукції MUL-T-LOCK і ABLOY, що їм дозволяє утримувати лідерство на ринку вже багато років?

Вже давно всім відомо, що дійсно якісна та технологічна продукція зайвої реклами не потребує. І наразі ми всі є свідками того, що немає жодної людини, яка хоча б раз у своєму житті не чула бодай краєм вуха про рішення від компанії MUL-T-LOCK. Складається навіть враження, що значення цього слова знають як діти початкових класів, так і люди похилого віку. Тому будь-які доповнення тут будуть просто зайвими.

- Говорячи про споживчий попит, а точніше про його обізнаність в технологіях - клієнти приходять вже підготовленими зі знанням того, чого хочуть, або як і раніше звертаються за консультацією до менеджерів магазину?

Останнім часом, нажаль, стали все частіше помічати, що клієнти не до кінця розуміють відмінності між дешевими замками та комплектуючими азіатських виробників і тим, що пропонують, наприклад, бренди MUL-T-LOCK та ABLOY. Тому має бути розуміння, що консультація менеджера магазину є не тільки частиною сервісу, а й шляхом до задоволення в повній мірі потреб клієнта.

Наші клієнти – це наша найбільша гордість!

- Варіантів того, як убезпечити своє майно сьогодні стільки, що голова йде обертом - від замків, дверей і сейфів, до більш складних варіантів - сигналізацій. На що Ви рекомендуєте звернути увагу в разі такої дилеми вибору?

Коли мова заходить про безпеку, то після нашої консультації у клієнтів формується чітке розуміння, що ціна їхньої безпеки та спокою, не кажучи вже про рідних та близьких, та, власне, саме майно – в рази більша від вартості продукції, яка її забезпечує. Тому слід зважати саме на якість в комплексі, починаючи з вибору дверей та комплектуючих, і закінчуючи вже добре виконаною роботою з монтажу. Бо коли є бодай одна прогалина – сенс безпеки втрачається. Пам’ятайте, на безпеці не економлять!

- Без курйозів або випадків, що запам'ятовуються на все життя, як правило, в роботі не обходиться - чи зустрічалися Вам такі моменти за час ведення тих же комплексних проектів або, скажімо, особистого спілкування з клієнтами?

Не повірите, але курйозів чи просто смішних випадків щодня стільки, що навіть виокремити один конкретний важко. На цю тему, мабуть, краще організувати без жодного перебільшення окреме інтерв’ю.

- Підбиваючи проміжні підсумки роботи за 2015 рік станом на сьогоднішній день - чим Ви пишаєтеся або, простіше кажучи, які досягнення можете виділити?

Наші клієнти – це наша найбільша гордість! Тому, підняття планки в якості їх обслуговування, включаючи наявний зворотній зв'язок у вигляді позитивних відгуків клієнтів та слів подяки – це саме той підсумок і те досягнення, яким ми можемо окреслити 2015 рік, як і будь-який інший рік в сенсі орієнтиру.

- Що хотілося б Вам побажати наостанок нашим читачам і по суті Вашим потенційним клієнтам?

Хочеться побажати всім без виключення стабільності, спокою, впевненості, захищеності та реалізації найзаповітніших мрій! Завжди раді Вас бачити в нашому магазині – зробимо все від нас можливе, щоб кожен став хоча б на декілька кроків ближче до здійснення переліченого вище.