Інтерв'ю
Локсмайстер-центр ЛоксМайстер Буковини

Локсмайстер-центр «ЛоксМайстер Буковини»
Андрій Пуклич, менеджер магазину

Андрій Пуклич,
Андрій Пуклич 28 березня 2019

- Розкажіть, будь ласка, про створення та діяльність магазину, які послуги надаєте.

- Магазин «ЛоксМайстер Буковини» відкрився у 2008 році. Відкриття нового локсмайстер-центру стало черговою віхою у розвитку Всеукраїнської мережі магазинів з монтажем «ЛоксМайстер». Магазин розташований у центральній старій частині міста Чернівці, по вулиці Шевченка, 52.

Робота магазину та наших спеціалістів спрямована перш за все на задоволення потреб покупця, щодо надійного, зручного та головне - безпечного замикання точок проходу, контролю та розмежування доступу. Ми готові взятися за задачі з безпечного замикання будь-якої складності, незалежно від розмірів об’єкта: приватний будинок, квартира чи велике підприємство.
До того ж, ми надаємо сервісне, гарантійне та післягарантійне обслуговування продукції, яку продаємо та встановлюємо: замки, замкові циліндри, захисна та інтер’єрна фурнітура, дотягувачі, пристрої для побудови системи контролю доступу тощо.

До того ж, ми надаємо сервісне, гарантійне та післягарантійне обслуговування продукції, яку продаємо та встановлюємо: замки, замкові циліндри, захисна та інтер’єрна фурнітура, дотягувачі, пристрої для побудови системи контролю доступу

- У чому конкурентні переваги Вашого магазину?

- Основною перевагою нашого магазину є високоякісна та надійна продукція від світових виробників: Abloy, Mul-t-lock, Rostex, Rosslare, Keyline, Ryobi та ін. Ми не продаємо сумнівну продукцію від сумнівних виробників, а тільки відомих у всьому світі концернів у галузі безпеки, що заслужили довіру споживачів та визнання конкурентів. Великою перевагою магазину є гарантійне та післягарантійне обслуговування та виїзд майстра до замовника. Проте чи не найважливішою перевагою нашого магазину - звичайно є наші фахівці, досвідчені спеціалісти галузі безпечного замикання майна, які зможуть надати якісну консультацію, а при необхідності, допомогти у вирішенні будь-якої проблеми, що стосується напрямку локсмайстра.

- Коли почалася Ваша співпраця з «СПВ Компані Лтд.»?

- Наша співпраця з «СПВ Компані Лтд.» розпочалась одразу ж, як ми «народились». Співпраця продовжується й до сьогоднішнього дня, оскільки дана компанія є головним імпортером продукції світових виробників у галузі безпеки та дизайну. А ще компанія на ринку більше 20 років – цифра говорить сама за себе.

- Як Ви вважаєте, у чому основна перевага замкової продукції від MUL-T-LOCK і ABLOY?

- На мою думку дані циліндри мають дві рівноцінні переваги. По-перше, дані циліндри є високотехнічними захисними механізмами, що дозволяють людині убезпечити своє житло від несанкціонованого проникнення зловмисників, оскільки замкові циліндри Mul-t-lock та Abloy характеризуються високими ступенями захисту від висвердлювання, зламу та відкривання відмичками.
По-друге, дані циліндри підлягають функції перекодування. Це дуже корисна та зручна опція. Поясню, чому. Ось, наприклад, Ви загубили ключі або їх у Вас викрали. Одразу ж виникає думка, що до приміщення можуть потрапити сторонні особи зі злими намірами. Якщо у Вас сталася така прикрість з ключами від циліндрів даного типу, то не роздумуючи, знімайте циліндр та направляйтесь до нашого магазину «ЛоксМайстер Буковини». Наш сервісний спеціаліст перекодує даний замковий циліндр, випише Вам новий комплект з карточкою, і після цього старий, загублений ключ серцевину вже не зможе відчинити.

замкові циліндри Mul-t-lock та Abloy характеризуються високими ступенями захисту від висвердлювання, зламу та відкривання відмичками.

- Як покупцеві вибрати якісні вхідні двері?

- Якісні вхідні двері обрати дуже просто, зробивши всього два кроки. Перш за все покупцю потрібно зупинитись на дизайні своїх майбутніх вхідних дверей: обрати малюнок та колір зі зразків, або запропонувати свій. Усі вхідні двері з асортименту «ЛоксМайстер Буковини» покриваються високоякісними матеріалами, стійкими до природних чинників та навколишнього середовища, незалежно від того – це ПВХ-плівка, пофарбована поверхня чи кам’яний шпон.

По-друге, обирається захисна фурнітура, замки та циліндри – це найважливіші елементи захисту вхідних дверей. Ми пропонуємо тільки високоякісний продукт з тривалим терміном експлуатації та надійністю користування. Зокрема, захисну фурнітуру ми продаємо від перевірених виробників – чеського Rostex або фінського Abloy, також ми пропонуємо замкові високосекретні циліндри Mul-T-Lock або Abloy та багатонаправлені надійні замки, що фіксують двері у кількох точках по периметру. Отож, щоб обрати якісні надійні двері у Чернівцях, потрібно обов’язково звернутись до фахівців даної галузі. Приходьте до нас у магазин «ЛоксМайстер Буковини»!

Отож, щоб обрати якісні надійні двері у Чернівцях, потрібно обов’язково звернутись до фахівців даної галузі. Приходьте до нас у магазин «ЛоксМайстер Буковини»!

- Яка інсталяція або продаж найбільше запам'ятались? Чому?

- Кожна установка або продаж є по-своєму цікавими та по-своєму неповторними. Зокрема, цікавим був монтаж системи контролю доступу (СКД) в on-line режимі з веденням обліку, звіту та контролю точок проходу для Служби Безпеки України в Чернівецькій області. Дана система успішно працює з 2012 року й до сьогоднішнього моменту, інколи до нас звертаються для замовлення додаткових карток для системи. Головне, що клієнт задоволений, і ми раді з того.

- Поділіться якимось цікавим випадком з професійного життя локсмайстра.

- Одного разу до магазину звернулися клієнти із завданням терміново замінити замки на вхідних дверях квартири. Ми виїхали на заміри, щоб підібрати замок, захисну фурнітуру та замковий циліндр. Квартира замовника знаходилась у кутовому під'їзді дев'ятиповерхівки: по три квартири на поверсі. Так от, у сусідів замовника на тамбурних дверях стояла чеська фурнітура ROSTEX (Ростекс). Помітивши це, я похвалив вибір сусідів, сказавши: якби злодію довелося вибирати «жертву» з цих двох дверей, то вибір зупинився би на дверях без захисної фурнітури ROSTEX.

Минулого року до нас завітав клієнт та розповів історію про те, як його майно врятував висячий замок Mul-T-Lock Hasp Lock, який він придбав у нас кілька років тому. Клієнт має контейнер на Калинівському ринку, де зберігається одяг. Придбавши висячий замок Mul-T-Lock Hasp Lock, він приварив його на двері контейнера. Одного дня, прийшовши зранку на ринок, клієнт побачив, що хтось намагався проникнути до приміщення контейнеру. За словами клієнта, на замку залишились сліди роботи і молотком, і ломом. Контейнер та замок понівечили та побили, але відкрити не змогли. Тобто свою функцію висячий замок виконав на усі 100%! Після того прикрого випадку покупець став нашим постійним клієнтом і користується лише надійними замками та циліндрами.