Безпека об'єктів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Безпека об'єктів
Головна > Безпека об'єктів

Головне завдання департаменту Безпеки Об’єктів – забезпечення роботи в кожному місті України професійного Локсмайстер Центру, який надає послуги з підвищення рівня безпеки і контролю доступу об’єктів будь-якого рівня складності та форми власності, а також надає стабільну сервісну підтримку.
 
Асортимент продукції включає в себе широкий вибір товарних груп серед яких: замки врізні, накладні, електромеханічні, кодові, карткові, висячі; магнітні замки; замки для обладнання та меблів; спеціальні замки для вантажівок, механічні та електромеханічні циліндри для замків усіх типів – EuroDIN, ASSA-типу тощо; дверну фурнітуру; дотягувачі; дверну автоматику, електрозаскочки, сейфи, двері вхідні, ПВХ-покриття та інші.
Крім того ми постійно слідкуємо за останніми розробками та інноваційними рішеннями у галузі безпеки, та впроваджуємо їх на ринку України.
 
Наші іноземні партнери – це провідні світові виробники високотехнологічної продукції безпеки, коло яких ми постійно стараємося розширювати.
 
Наша команда - це висококваліфіковані спеціалісти, що пройшли навчання на заводах виробниках, постійно підвищують свій рівень беручи участь у спеціалізованих технічних семінарах та переймають досвід закордонних колег.
 
Безпека об'єктівSPV Company Ltd. при підтримці Української Локсмайстер Федерації впровадили систему навчання та сертифікації партнерів. Накопичений досвід фахівці SPV Company Ltd. передають персоналу Локсмайстер Центрів, що працюють з кінцевим споживачем з метою підвищення їх кваліфікації. За результатами навчання слухачі складають іспити. Тим, хто пройшов їх, присвоюється кваліфікація Локсмайстер І, ІІ, ІІІ та IV категорій відповідно.
 
Безпека об'єктів В рамках розширення мережі Локсмайстер Центрів та пошуку нових партнерів менеджери з продажу проводять у регіонах навчальні семінари.
 
 
 
 
 
 
 
  
Крім того, SPV Company Ltd. бере участь у міжнародних будівельних виставках та виставках готельно-ресторанного бізнесу. На стендах представляються нові технологічні рішення провідних світових виробників.

 Безпека об'єктів        Безпека об'єктів 

Щороку SPV Company Ltd. організовує Всеукраїнський форум професійних Локсмайстрів, за сприяння Української Локсмайстер Федерації. Мета цих заходів - оцінка нашої співпраці, обмін досвідом, обговорення нових можливостей та перспектив у розвитку.
 
Форуми проводяться на високому організаційному рівні, що сприяє успіху у вирішенні низки питань щодо поліпшення взаємодії та досягнення кращих результатів. Допомагає зрозуміти та налагодити комунікацію між виробниками та кінцевими споживачами для повного задоволення попиту на засоби безпеки об’єктів.
Безпека об'єктів
 
В межах масштабної програми для розвитку та зміцнення ділових відносин SPV Company Ltd. проводить акції для партнерів, за результатами яких переможці отримують цінні подарунки. Фінал акцій та нагородження переможців відбувається під час урочистої події у присутності журналістів засобів масової інформації.
 
Ми завжди готові до плідної та взаємовигідної співпраці!

 

Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору